TEMEL EĞİTİME BAĞLI 4. SINIFLARA YÖNELİK İMAM HATİP ORTAOKULLARININ SUNDUĞU İMKANLARI, MEZUNLARININ BAŞARILARINI İÇEREN BİLGİLENDİRİCİ AFİŞ VE TANITIM ÇALIŞMALARI YAPILDI

Temel eğitime bağlı 4. sınıf öğrencilerine dönük olarak, İmam Hatip ortaokullarının sunduğu imkanları, mezunlarının başarılarını içeren bilgilendirici afiş ve tanıtım çalışmalar yapıldı.

25.05.2023 108

KTS Mayıs Ayı "Temel eğitime bağlı 4. sınıf öğrencilerine dönük olarak, İmam Hatip ortaokullarının sunduğu imkanları, mezunlarının başarılarını içeren bilgilendirici afiş ve tanıtım çalışmalar yapılır." faaliyeti kapsamında okulumuzun ilkokul 4. sınıflara yapacağı tanıtım dolayısıyla afiş ve broşürlerimiz hazırlanmıştır.

İlçemizde bulunan  Atatürk İlkokulu, Beymelek İlkokulu, Beymelek Şehit Abdurrahman Esen İlkokulu,  Karabucak İlkokulu, Köşkerler İlkokulu, Yaylakaya İlkokulu, Yunus Emre İlkokulu ve Yusuf Özek İlkokulu’na gidilerek tanıtım çalışmaları yapılmıştır. Tanıtım çalışmaları esnasında 4. Sınıf öğrencilerine okulumuz hakkında bilgiler verilmiş olup, okulumuzda okutulan dersler, yapılan çalışmalar, sosyal ve sportif etkinlikler hakkında bilgiler verilerek okulumuzun tanıtımını yaptık.

Bu bağlamda; Okul Müdür Yardımcılarımız Ramazan AVCI, Fen Bilimleri öğretmenimiz Hasan ARICI ve Matematik öğretmenimiz Mustafa ÇALIŞKAN ile ilçemizde bulunan  ilkokullarımızın 4. sınıf öğrencilerini ziyarete gittik. Okulumuzun fiziki koşulları ve akademik başarıları hakkında bilgiler verdik. Okulumuzda yapılan sosyal ve kültürel faaliyetler, spor, sanat, edebiyat ve bilimsel alanlarda yaptığımız çalışmalar ve başarılardan bahsettik. Okulumuzun broşürlerini öğrencilere dağıttık. Rehberlik çalışmalarımızda izlenen yollar ve yapılan etkinlikler belirtilerek, başarıya giden yolda yapacağımız çalışmalardan  bahsettik. Öğrencileri ziyaret etmeleri için okulumuza davet ederek iyi dilek ve temennilerde bulunup; sınıf öğretmenlerine ve okullarımızın müdür ve müdür yardımcılarına göstermiş oldukları misafirperverlikleri için teşekkür ederek okullardan ayrıldık. Ayrıca tanıtım çalışmalarında görev alan tüm öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.

25-05-202325-05-202325-05-202325-05-202325-05-202325-05-202325-05-202325-05-202325-05-202325-05-2023