DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KTS KAPSAMINDA OKULLARDA KULLANILAN (E-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları, dogm.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr vb. )WEB SİTELERİ TANITILDI

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü KTS Etkinlikleri kapsamında; Öğretmenler ve Eğitim Yöneticileri Alanı  Nisan Ayı çalışması olarak E-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları, dogm.meb.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, hafiz.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr gibi web siteleri incelendi.

12.04.2023 377

Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Hakan ÇIRAGÖZ  tarafından okulumuz öğretmenleri ve yöneticilerine yönelik e-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları, dogm.meb.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, hafiz.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr gibi web siteleri tanıtılmış olup öğretmenlerimizin bu siteleri incelemeleri ve etkin kullanmaları istenmiştir.

Günümüze akıllı telefonların ve bilgisayarların yaygınlaşmasının bir sonucu olarak insanlar ulaşmak istedikleri bilgiye internet üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmaktadırlar. Bir konu, ürün, marka ,kurum ya da kişi hakkında bilgi edinmek istediklerinde arama motorları üzerinden kaynak web sitelerine yönelmektedirler. Her ne kadar da sosyal medya hesapları yaygın olarak kullanılsa da web siteleri hâlâ güvenilir kaynak olarak daha etkilidirler. Öğretmenlerimizin ve yöneticilerimizin birden fazla kulandığı  web sitesi bulunmaktadır. Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Hakan ÇIRAGÖZ  tarafından verilen seminerde  e-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları, dogm.meb.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, hafiz.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr gibi web siteleri tanıtılmış oldu. Öğretmenlerimiz ve okul yöneticilerimiz için çok faydalı geçen bu seminer için Hakan ÇIRAGÖZ’e ve katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

12-04-202312-04-202312-04-202312-04-202312-04-202312-04-202312-04-202312-04-2023